Korrekció sminktetoválás után

Mezoterápia tűvel és tű nélkül
2020.05.20.
Arckezelés nyáron
2020.07.06.

Korrekció sminktetoválás után

Amikor elkészül a sminktetoválás mindig az a következő lépés, hogy megbeszéljük a korrekció időpontját.

Viszont sok vendég nincs tisztában azzal, hogy ennek miért van nagy jelentősége a sminktetoválás tartóssága szempontjából. És legyünk őszinték sok sminktetováló sem magyarázza el a vendégnek miért is fontos ez. A korrekció adja meg azt a szín telítettséget mely a során a tetovált bőr évekig szép lehet. Amikor elkészül egy sminktetoválás kb. 30 %-ot veszít a szín árnyalatából. A korrekció a második alkalom mely során a tetovált felület elnyeri a végleges színmélységet. Ugyanakkor különbséget kell tennünk, hogy a vendég első tetoválása lesz vagy már úgymond frissítünk egy korábban elkészült sminktetoválást. Az első tetoválásokra jellemző, hogy nem mindig veszi be a bőr egyformán a színt. Lehet a pörk leesése után sokkal kevesebb festék marad a bőrben, mint amire számítottunk. Természetesen ezzel nincs semmi baj, a korrekció alkalmával kerül bele több festék. És ezzel már meg is adtuk a választ, hogy miért nagyon fontos a korrekció.

A másik fontos kérdés, hogy mikor legyen a korrekció? A legideálisabb idő pld. egy szemöldök tekintetében a 2 hét. De ez természetesen lehet több is, egyéntől is függ. Valakinek a bőre nagyon hamar regenerálódik, de van olyan vendég, aki nehezebben, nyilván az ő esetükben kitolhatjuk ezt az időt. A szem és szájtetoválás érzékenyebb terület, ott érdemes várni 3-4 hetet is. És persze az sem baj ha a vendég egy kicsit elfelejti az „ élményt”

Mit tegyünk, ha a szín nem teljesen olyan, mint amit reméltünk? Van-e lehetőség arra, hogy variáljunk? Bizonyos tekintetben igen, lehet a színt és a formát is korrigálni. Tehát, elmondhatjuk, hogy a korrekció egy nagyon jó lehetőség mert nem csak tartóssá teszi a tetoválásunkat, de ad lehetőséget arra, hogy a színt és a formát is változtassuk. Úgyhogy kedves vendégeink, kaptatok egy kis infót arra vonatkozólag, hogy miért érdemes a korrekciót bevállalni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük