Professzionális Sminktetoválás

Sminktetoválás

Néhány szót a smink tetoválás jelentőségéről: Napjaink rohanó világában mindenki arra törekszik, hogy kevés idővel szép és tartós eredményeket érjen el. A mindennapi smink elengedhetetlen egy nő életében. Nagyon sokan tudjuk, hogy mennyi időt és energiát igényel az, hogy minden reggel a tükör előtt az az arc nézzen vissza ránk, ami nekünk is tetszik. Ezért sokszor elgondolkodunk, hogyan lehetne a szemöldök ceruzát végre félretenni és a tust is csak egy jeles eseményre elővenni. A rúzst, ami a legérzékenyebb és legrövidebb idő alatt tűnik el rólunk csak különleges alkalmakra feltenni. Erre meg van megoldás: a SMINK TETOVÁLÁS!

De ekkor jön a következő kérdés: vajon belevágjak? Hogy fogok kinézni? Sajnos az utcán sok rossz „példa” jön velünk szembe, olyan tetoválások, amelyek elveszik a kedvét annak, akinek még sohasem volt. A minőségi smink tetoválás megfelelő eszközzel, megfelelő festékkel és megfelelő szaktudással kell, hogy párosuljon.

Tetováló gép: A Long Time Liner® professzionális, orvosi műszernek megfelelő precizitással bír. Csak a hámrétegbe juttatja a festéket, egyenletes tűmélységgel dolgozik, nem okoz vérzést, lehelet könnyű vonalak tetoválására is alkalmas.

Festék: A Long Time Liner® festék a legmagasabb higiéniai követelményeknek megfelel, nem okoz allergiát.  Hosszú évek tapasztalatai alapján a legérzékenyebb bőrű vendégeknél is tökéletesen működik. Szépen beépül a bőrbe, kellemes lágy pasztell színeivel a természetesség hatását nyújtva.

Szaktudás: A smink tetoválás alappillére a tetoválandó terület megtervezése, kirajzolása: a vendéggel együttműködve egy szép és esztétikus forma kialakítása, mely természetesen illeszkedik az arcba.A megfelelő szín kiválasztása tapasztalatot, szaktudást és megfelelő esztétikai érzéketkíván. Mindez együttesen garancia arra, hogy a sminktetoválásod gyönyörű lesz és boldogan fogod viselni!

Szemöldök tetoválás
Szálazott szemöldök tetoválás 3 féle módszerrel


Classic Lines

Klasszikus szálazás, megszokott hagyományos szálrendezéssel készült finom könnyű szálak melyek a meglévő szálakat egészítik ki dússá és természetessé téve a szemöldököt

85.000 Ft

Natural Micro Lines

Természetes micro szálak a szőrnövekedés irányával megegyező irányban pigmentálva , így egyszerűen beleolvadnak a saját szemöldökbe.

85.000 Ft

Shade Lines

3D hatású professzionális technikával több szín használatával pigmentált micro szálak melyek a legtermészetesebb hatású szemöldök tetoválást eredményezik.

85.000 Ft

*Az árak tartalmazzák az egyszeri korrekciót, 3 hónapon belül.

                                                               

Szemhéj tetoválás


Normál felső kontúr vonal

A mindennapok sminkje ami megkönnyíti a reggeli készülődést

60.000 Ft

Vastag felső kontúr vonal

Egy igazi nőies megoldás mely igézővé teszi a szemeket.

68.000 Ft

 

*Az árak tartalmazzák az egyszeri korrekciót, 2 hónapon belül.
3-6 hónapig 15 000 Ft

Szemalsó kontúr vonal


Könnyű kontúr mely a szem zugból kiindulva a szem közepéig tart, nem zárja be a szemeket.

25.000 Ft

Ajak sminktetoválás


Ajak satírozás fél satírozással

Láthatatlan kontúr vonal, mely beleolvad a száj satírozott részébe.
Lágy, pasztell színeket érdemes használni mert az ajak középső része natúr marad
ezáltal egy kissé teltebbnek mutatja ajkunkat .

65.000 Ft

 

Ajak satírozás teljes satírozással

Rúzsozott hatás az ajak teljes területe pigmentált. Nagy előnye hogy bármely színt lehet választani. Elegáns megjelenést kölcsönöz minden korosztálynak.

85.000 Ft

Fedőszín pigmentálás

Alkalmanként  20.000 Ft

*Elrontott sminktetoválások javítása előzetes konzultációt igényel!

Az árak visszavonásig érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák. A fentebbi árlista tájékoztató jellegű, a szépségszalonban nyomtatva elérhető árlista az irányadó.
Egyedi korrekció (30 perc)
Alkalmanként 15.000 – 20.000Ft

Jelentkezzen be még ma!

Hívjon minket!

+36 70 266 2685

Vagy írjon nekünk az űrlapon keresztül!

    Smink tetoválás:
    A természetesség jegyében a Permanent Make Up sminktetoválással.
    Sokunkban felmerül a kérdés hogy, mit tegyünk, ha pld. hiányos a szemöldökünk? Eleve sok időt és ugyanakkor költséget is jelent, ha napi szinten rajzoljuk a szemöldökünket, vagy időpontot kell havonta kérni a kozmetikustól hogy fesse be. Ilyenkor mindenkiben felmerül a kérdés, hogy a sminktetoválás megoldás lenne-e? A válasz, igen. Egy szépen megtervezett és kivitelezett szemöldök nem csak a napi rutintól szabadít meg, de a viselőjének önbizalmat is ad. Sok vendégünk, aki félve jött be a szalonba, hiányos, saját maga által rajzolt szemöldökkel, a sminktetoválás végén, amikor belenézett a tükörbe és egy szép, rendezett ívű szemöldököt látott az arcán, sokkal komfortosabban érezte magát. Ezek a vendégek boldogan és önbizalommal telve jöttek vissza korrekcióra, és elmesélték, hogy a smiktetoválás nem csak megszépítette az arcukat, de sokkal magabiztosabbak is lettek. Nem kellett félni attól, hogy elkenődik a ceruza vagy a nap végére megkopik, nem kellett azon sem aggódni, hogy vajon jól rajzoltam-e meg reggel a nagy kapkodásban? Ők már tudják, hogy jól döntöttek! De nézzük meg, milyen szempontokat kell figyelembe venni ahhoz, hogy jó szakemberhez kerülj. Amit azonnal látunk a fotók a munkákról vagy esetleg ismerősöktől kapott infó. A másik fontos lépés a konzultáció. Konzultáció során megtervezzük a tetoválást, és minden olyan információt megosztunk a vendéggel mely számára fontos. Megtudod, hogy milyen technikával fogunk dolgozni, milyen festékkel, és milyen tetováló géppel. Megnézheted és kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb színt, formát. Megbeszéljük a tetoválás időpontját, az utóápolást, és hogy mire figyelj, hogy a tetoválásod szép és tartós maradjon. Ha egy szolgáltató ezeket a feltételeket biztosítja számodra akkor jó helyen jársz!

    Ajak Sminktetoválás:

    Keskeny fakó ajkak. Belenézek a tükörbe és sehogy sem áll össze a kép, mert mit látok? Az ajkam keskeny, fakó, a kontúr meg alig látszik, mit tegyek? Előkapom a szájceruzát és gyorsan rajzolok magamnak egy csábos ajkat. Eddig minden rendben van, de ha ránézek pár óra múlva ismét rohanhatok kiigazítani a korábbi rajzomat. Szerintetek jól van ez? Nincs jól, de ne keseredjen el senki, mert egy szép ajaktetoválás mindent megold. De jönnek a kételyek, vajon jól fog kinézni, nem lesz túl drága? Nagyon fog fájni? Biztos, hogy akarom? Ilyen és ehhez hasonló kérdések minden először ajaktetováláson gondolkodó vendégnek az eszébe ötlenek. Ebben semmi különös nincs hiszen még nem tapasztalta meg hogy milyen jó dolog az amikor reggel már egy szép ajkat lát mikor tükörbe néz, melyre olyan szájfényt tesz amit szeretne ha már unja az eredeti színt. Nyugodtan kortyolhatja a kévét, akármikor mert a szájszín marad, nem kell kapkodni a rajzolgatással, és nem kell azzal sem szembesülnie, hogy mikor szaladjon ismét szájceruzát venni, mert lassan már csak a csonk maradt. Egy igényesen elkészített ajaktetoválás könnyebbé teszi a mindennapokat és az arcnak szép karaktert ad. A tetoválás előtti rajz során megtervezzük a formát mely a saját szájformát követi némi természetes korrekcióval. A tetoválás során érzéstelenítőt használunk, mely puhán tartja az ajkakat, és megkímél a fájdalomtól. Nagyon fontos a szín kiválasztása, mely minden esetben alkalmazkodik a bőr és haj színéhez. A második alkalom, a korrekció, tartóssá teszi tetoválásunkat. És most visszakanyarodva az első mondathoz: most már bártan a tükörbe nézhetsz!