Szempilla hosszabbítás: Xtreme Lashes®

Miért döntöttem az Xtreme Lashes® mellett? A válasz nagyon egyszerű: mivel a szem a lékek tükre, azt gondolom, nagyon sok nő nagy hangsúlyt fektet a szemére a sminkelés terén és a szép igéző pillákra. Nagyon sok fajta szempillahosszabbító módszer van a piacon: van olcsóbb, drágább, de vajon miért éppen az Xtreme Lashes®? Hitvallásom, hogy a minőség megfizethetetlen, mert amit az arcunkon viselünk, azt látja a külvilág.

Miért válaszd az Xtreme Lashes® -t?

  • Az Xtreme Lashes® diplomával rendelkező stylistok olyan jól képzett szakemberek, akik a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják Neked. Hogyan érjük ezt el? Az Xtreme Lashes® diplomával, melyet nagyon szigorú vizsgával szerezhetnek meg és folyamatos képzéssel tarthatnak meg a szakemberek.
  • Az Xtreme Lashes® applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragasztót allergiásokon tesztelve fejlesztették ki, hogy az applikáció a Te számodra a lehető legbiztonságosabb legyen.
  • Orvosi minőségű, Aktívszén-mentes és oldószermentes
  • Ügyelek a szem stylingjára is. Termékeink a legmagasabb minőségűek és színvonalúak.Mit jelent ez? A megfelelően megválasztott pillahosszúsággal korrigálni lehet például a lefelé görbülő szemet vagy előnyösen befolyásolható a mélyen ülő szempár. Néhány szál színes pillával (mely még nem tűnik fel) élénkíthető a szemszín.
  • Az Xtreme Lashes® kínálja a legtöbb szalon exkluzív terméket, melyek megkönnyítik az otthoni ápolást, sminkelést, így szempillád még tartósabbá válik.
  • Az Xtreme Lashes® applikáció során akár 100-120 műszempillát is fel tudunk helyezni szemenként, de alapkövetelmény a 80 pilla.

Az a módszer, mellyel szálanként helyezzük fel a pillát a megfelelő nagyságú és vastagságú szálakra biztosítja, hogy elérjük a legtermészetesebb hatást. Amikor a barátnőd csak annyit tud mondani, hogy de jól nézel ki, hol voltál? Akkor biztos a siker. Az Xtreme Lashes® ezt nyújtja Neked!

Hogyan érkezzek egy szempilla hosszabbításra?
1. Ne legyél kisminkelve
2. A kezelés alatt ki kell venni a kontaktlencsét
3. A kezelés általában 2-2,5 órát vesz igénybe

Szempilla árak


Első szett

1D Műszempilla – 12.000 Ft –  1 saját pillára, 1 szál műszempilla kerül.
2D Műszempilla – 16 000 Ft – 1 saját pillára, 2 szál műszempilla kerül.


2 hetes töltés (14 napig)

7.000 Ft

3 hetes töltés (14-21 napig)

8.000 Ft

4 hetes töltés (22-28 napig)

12.000 Ft

Máshol felrakott pillák töltése első alkalommal: a pillasor állapotától függően, de legalább a 4 hetes töltés áráért.

Az árak visszavonásig érvényesek, az Áfa-t tartalmazzák. A fentebbi árlista tájékoztató jellegű, a szépségszalonban nyomtatva elérhet

Jelentkezzen be még ma!

Hívjon minket!

+36 70 266 2685

Vagy írjon nekünk az űrlapon keresztül!