Anti-Aging kezeléssel a bőr öregedése ellen

Kozmetika a mindennapokban
2020.04.14.
Az arc letisztítása a szakember szemével nézve
2020.04.20.

Anti-Aging kezeléssel a bőr öregedése ellen

Sokat hallott szlogen hogy, néhány csoda krém, szérum, megfiatalít és visszaadja az elveszett éveket. Legalábbis sokszor ezt halljuk és látjuk reklámmal foglalkozó portálokon. De mi az igazság? Az igazság az, hogy az idő múlását soha senki nem tudta még visszaadni és egy 50 év feletti hölgyből sem lehet 20 éveset faragni. De, és ez a DE egy nagyon fontos dolgot képvisel, mert rendszeres anti-aging kezelésekkel valós éveket tudunk letagadni, és lassítani az öregedési folyamatokat. A professzionális anti-aging kezelések során a bőr típusának és állapotának megfelelő kezelést állítunk össze. A kezelés során olyan hatóanyagokat juttatunk a bőrbe mely regenerálja a rostokat, feltölti a bőr alatti zsírszövetet, gyorsítja a sejtek anyagcsere folyamatait, és visszaszorítja a szabadgyökök képződését.

Az anti-aging kezelés során nem csak megfelelő kozmetikumokat használunk,  de gépi kezeléseket is alkalmazunk melyek még hatásosabbá teszik az eljárást.

Ami szinte minden kozmetikában ott van az ultrahang, lehet kissé banális és megszokott, de az ultrahang segítségével a bőr pórusait megnyitva kerül az értékes hatóanyag a mélyebb rétegekbe.

De sorolhatnám a hydroabrázió, mikrodermabrázió, tű és tű nélküli mezoterápia fontosságát.

Melyek mind arra hivatottak, hogy különböző eljárások során adják vissza a bőr rugalmasságát, frissességét, üdeségét.

Tehát kedves vendégek, ha fiatalabb arc és dekoltázst szeretnétek, akkor egy szakember által összeállított anti-aging kezelés a bevált recept.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük