Tartós műköröm és gél lakk

Kismama sminktetoválás
2020.04.09.
Természetes ajak sminktetoválás
2020.04.10.

Tartós műköröm és gél lakk

 

Tudsz egy jó körmöst?

Ugye ismerős ez a mondat? Amikor szeretnénk egy jó szakemberre rátalálni, és csak azt kérdezzük a barátnőnktől, hogy tud-e ajánlani számunkra egy megfelelő műkörmös szakembert?

Mi alapján választunk szakembert?

Igen, a kérdés egyszerű, a válasz már kevésbé. Nézzük a szempontokat: esztétikus, igényes munka, jó dizájn, szép színek melyek megfognak, újdonságok, csillogó díszítő elemek, divatos forma, és még sorolhatnám tovább és tovább.

De tényleg csak ennyiről lenne szó? Igazából nem. Ez csak a megjelenés, de nagyon fontos a tartósság, maga a köröm előkészítése. A vendég nincs mindig tisztában azzal, hogy a munka tartósságát elsősorban a köröm előkészítése határozza meg, a műköröm építő szakember oldaláról. Természetesen egy másik vetülete is van a dolognak, hogy a kedves vendég mennyire vigyázz a körmére. Sajnos sokszor találkozunk letört, betépett körmökkel, alig 2 hetes gél lakkal mely már sok helyen lepattogzott. Bármennyire is tuti a munka, ha nem vigyázz rá a vendég, nem rendeltetés szerűen használja akkor sajnos a tartósság bánja.

De nézzük meg mi a gondos előkészítés titka. Az első lépés a körömlemez szakszerű letisztítása, felbolyhozása, és előkészítő folyadékok felvitele. Töltés estén nagyon fontos hogy a régi anyagot eltávolítsuk, csak vékony rétegben maradjon a körmön. A felvált részt el kell távolítani, különben az új építés is levegős lesz mely gombásodáshoz vezet.

Az építésnél nagyon fontos a C ív megfelelő vastagsága és elhelyezkedése. A C ív adja a köröm statikáját, jó építés esetén tartós és rugalmas lesz a köröm. A szín és díszítésnek már csak a saját fantáziád szabhat határt.

Úgyhogy lányok, ha ezek a feltételek megvannak szakmai oldalról, akkor megtaláltátok a megfelelő műkörmös szakembert!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük