Problémás bőrre fiatalító arckezelések

Look Great, Feel Great: Perfect Beauty Tips
2016.10.21.
Természetes sminktetoválás
2020.04.09.

Problémás bőrre fiatalító arckezelések

Mikrodermabrázió:

A „Jolly Joker” kezelés. De miről is van szó pontosan? Amikor a vendégem beül a székbe és azt mondja, hogy rettenetesen tönkrement a bőröm, kérlek, csinálj valamit! Ugye számodra is ismerős ez a mondat? Amikor véget ér a nyár, a napozás, vízpart mellett töltött idő és beköszönt az ősz a hidegebb idő, belenézel a tükörbe, az arcod foltos a naptól, a bőröd kissé érdes, fakó és csúnya textúrájú akkor döbbensz rá, hogy gyorsan kellene valamit tenni, hogy ismét sugározzon az arcod. Ilyenkor mindig megnyugtatom a vendégeim, hogy nem kell aggódni, egy mikrodermabráziós kúra tökéletesen visszaadja mindazt, amit a nyáron elvesztettünk. Mit is jelent ez, miért is hatékony ez a kezelés? A kezelés kétféle módon történhet, gyémánt csiszoló fejjel vagy alumínium kristály oxiddal. Az alumínium kristály oxiddal működő gép a kristályok segítségével melyeket a bőrre nagy sebességgel juttatnak, távolítják el az elhalt hámréteget. A gyémántfejjel működő gép az apró gyémánt szemcsék segítségével felemeli az elhalt lapocskákat és egy vákuum segítségével eltávolítja azt a bőrfelületéről. Én személy szerint a gyémántfejes mikrodermabrázió mellett teszem le a voksomat. Idáig nagyon egyszerű a dolog, de valóban csak ennyi lenne? Nem, sokkal több folyamatot indít el a bőrben. Új kollagénben gazdag sejtek képződése, fokozza a vér és nyirokkeringést, megnő a bőr tápanyag és oxigén felvétele, szabadgyökök visszaszorítása. Amint látjuk nagyon komoly bőrmegújulási folyamatokat indít el ez az eljárás. Kúra szerűen javasolt, és kizárólag a napfényszegény időszakban. Ha egyenetlen textúrájú a bőröd, napkárosodott, petyhüdt, régi hegek, aknék, fakó, érdes, akkor nincs, mit gondolkodj, kérj időpontot!

Problémamegoldó kezelések-White Effect kezelés

A korábbi bőrproblémák helytelen kezeléséből visszamarad sötétebb foltok, napfoltok, pigment foltok nagyon zavaróak tudnak lenni.

Sok esetben a fiatal problémás bőrön helytelen nyomkodás következtében foltok maradnak vissza, ugyanakkor nyár végén is tapasztalható barna folt az arcon. Ezek ellen kitűnően védekezhetünk az úgynevezett halványító kezelésekkel. Ezek a kezelések nagyon hatékonyak mivel a White effekt szérum szinte csodákat művel a pigmentált bőrfelülettel.

A White Effect szérumot érdemes ultrahang segítségével alkalmazni, mivel az ultrahang képes a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Természetesen ezek a kezelések is kúraszerűen alkalmazva hatásosak. Ezek tudatában nyugodtan próbáld ki a halványító kezeléseket, a megelégedettség nem fog elmaradni!

 

Hydroabrázió

A nyár, a napsütés, a meleg elég nagy megterhelés az arcbőrnek. Sokan nem is gondolnák, hogy nyáron a napsütés, a vízpart, a tenger, a sós víz nagyon tönkre tudja tenni a bőrünket.

Mivel ebben az időszakban feltöltődünk, szabadságunkat töltjük, nem ez van a fókuszban. Viszont aki rendszeresen havi szinten jár arckezelésre az tudja, hogy egy bőrregeneráló kezelés sokszor csodákra képes. Nagyon fontosnak tartom a nyári kezelések protokoljába beiktatni a hydroabrációt. A hydroabrázió  hasonló mint a mikrodermabrázió csak vízsugár segítségével távolítja el az elhalt hámsejteket. Ugyanakkor nincs kontraindikáció mint a mikrodermabráziónál. Tehát ezt a kezelést bármelyik időszakban lehet alkalmazni. A kezelés során a bőrt szépen visszahidratálja, ami nyáron nagyon kellemes érzést biztosít. A hydroabrázió hatékonyságát lehet fokozni különböző gél állagú maszkokkal. Itt gondolok alga vagy édes gyümölcsök kivonatát tartalmazó hűsítő maszkokra. Ugye jól hangzik, nyáron 35 fokban egy kellemes hűsítő maszkkal az arcodon relaxálni kellemes környezetben? Várunk Téged!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük