Kozmetika

Kozmetikai arckezelések

Nagy Etelka Krisztina – Kozmetikus

Üdvözöllek Kedves Látogató!

Engedd meg, hogy néhány sorban bemutatkozzak.

Több mint tíz éve állok a szépségipar szolgálatában. Munkám során az első kozmetikai termék család mellyel megismerkedtem a Babor volt. Amikor évekkel korábban felvetődött egy saját üzlet nyitásának a lehetősége, akkor találtam rá a Matis prémium kategóriás kozmetikumaira.  Ami megtetszett benne, hogy az európai nők számára egy magas színvonalú, minden igényt kielégítő, különleges textúrával rendelkező arcápolást ajánl. Lehelet finom könnyű szérumokkal és krémekkel éri el, hogy a bőr átalakul, megújul, élettel teli lesz, visszanyerve rugalmasságát. Amit célként tűztem ki: igényes, érett bőrtípusúvendégek számára olyan kezeléseket nyújtani, melyek a mindennapokban ápolt, üde, telt arctónust eredményeznek. A Matis protokoll szerint felépített kezelések maximálisan érvényesítik eme törekvéseimet. A gondosan összeállított Expert kezelések a bőr fiatalítását, regenerálását célozzák meg.

Ugyanakkor palettámról kiemelném az „After Work” kezeléseket, melyek intenzív ápolást nyújtanak.

Különlegességük abban rejlik, hogy a hatóanyagok mellett a bőrtípusnak és az évszaknak megfelelő gépi kezelés is elősegíti a megfáradt bőr újraépítését. Kezeléseim gazdagon töltik fel a bőrt hatóanyaggal,gondosan megválasztva a bőrtípusnak megfelelő szérumokat, arckrémeket és maszkokat. A mindennapi rutinban részt vevő nők számára ajánlom, akik kevés idejükkel gazdálkodva a maximumot szeretnék kapni.

Amit még nagyon fontosnak tartok, hogy a vendég mindig érezze, hogy számomra Ö a legfontosabb!

Ha a vendégem örömmel jön hozzám és azt látom, hogy nem csak az arcbőrét teszem szebbé, de azt az időt is, amit velem tölt, számomra az megfizethetetlen! Várok minden kedves Bejelentkezőt szeretettel!

én 2

Anti aging kezelések a Matis exlusive termékeivel.


„After Work” kezelések 

Problémás arcbőr kezelése
Tisztítás: 15.500 Ft (tisztítás, maszk, vio/gépi fertőtlenítés, masszázs)

Tisztítás + antiaging kezelés: 20.500 Ft (tisztítás, ultrahang, szépség ampulla, maszkok)


Kombinált szépségcsomagok
Tisztítás+microdermabrázio: 22.500 Ft

Tisztítás+hydroabrázió: 20.500 Ft

Tisztítás+ Mezotherápia: 25.500-29.500 Ft

Microdermabrázio: 17.500 Ft (microdermabrázió, maszk, masszázs)
Gyémántszemcséket tartalmazó kezelőfejjel az elhalt hámsejtek eltávolítása, bőrmegújító, anti-aging hatás, pigmentfoltok és egyéb bőrhibák kezelése javasolt. Kúraszerűen alkalmazható. Maszkot és a bőrtípusnak megfelelő arckrémmel masszázst is tartalmaz.

Hydroabrázio: 16.500 Ft (hydroabrázió, maszk, masszázs)
Vízsugár segítségével az elhalt hámsejtek eltávolítása, nagyfokú hidratáltság, különösen nyáron a bőr felfrissítése, megújítása, maszkot és a bőrtípusnak megfelelő arckrémmel masszázst is tartalmaz.

Mezotherápia: 18.500 Ft – 25.500 Ft
Tű nélküli mezoterápia, egy új eljárás mely során a hatóanyag a bőr mély rétégében kerül, fájdalommentes, egy kezelés is azonnali hatást biztosít.

 

Szempilla festés: 2.500 Ft

Szemöldök festés: 2.500 Ft

Szemöldök igazítás: 2.000 Ft

*Kedves Vendégeink!
A 2022-ben vásárolt, és le nem járt ajándékutalványokon feltüntetett kezeléseket az aktuális listaáron tudjuk érvényesíteni, megértéseteket köszönjük!*

Jelentkezzen be még ma!

Hívjon minket!

+36 20 422 72 41

Vagy írjon nekünk az űrlapon keresztül!

    Az árak visszavonásig érvényesek, az ÁFA-t tartalmazzák. A fentebbi árlista tájékoztató jellegű, a szépségszalonban nyomtatva elérhető árlista az irányadó.

    Mikrodermabrázió:
    A „ Jolly joker „ kezelés. De miről is van szó pontosan? Amikor a vendégem beül a székbe és azt mondja, hogy rettenetesen tönkrement a bőröm, kérlek, csinálj valamit! Ugye számodra is ismerős ez a mondat? Amikor véget ér a nyár, a napozás, vízpart mellett töltött idő és beköszönt az ősz a hidegebb idő, belenézel a tükörbe, az arcod foltos a naptól, a bőröd kissé érdes, fakó és csúnya textúrájú akkor döbbensz rá, hogy gyorsan kellene valamit tenni, hogy ismét sugározzon az arcod. Ilyenkor mindig megnyugtatom a vendégeim, hogy nem kell aggódni, egy mikrodermabráziós kúra tökéletesen visszaadja mindazt, amit a nyáron elvesztettünk. Mit is jelent ez, miért is hatékony ez a kezelés? A kezelés kétféle módon történhet, gyémánt csiszoló fejjel vagy aluminium kristály oxiddal. Az aluminium kristály oxiddal működő gép a kristályok segítségével melyeket a bőrre nagy sebességgel juttatnak, távolítják el az elhalt hámréteget. A gyémántfejjel működő gép az apró gyémánt szemcsék segítségével felemeli az elhalt lapocskákat és egy vákum segítségével eltávolítja azt a bőrfelületéről. Én személy szerint a gyémántfejes mikrodermabrázió mellett teszem le a voksomat. Idáig nagyon egyszerű a dolog, de valóban csak ennyi lenne? Nem, sokkal több folyamatot indít el a bőrben. Új kollagénben gazdag sejtek képződése, fokozza a vér és nyirokkeringést, megnő a bőr tápanyag és oxigén felvétele, szabadgyökök visszaszorítása. Amint látjuk nagyon komoly bőrmegújulási folyamatokat indít el ez az eljárás. Kúraszerűen javasolt, és kizárólag a napfényszegény időszakban. Ha egyenetlen textúrájú a bőröd, napkárosodott, petyhüdt, régi hegek, aknék, fakó, érdes, akkor nincs, mit gondolkodj, kérj időpontot!