Ayurvéda kezelés és masszázs

Glovotz Anita bemutatkozása

Szeretettel üdvözöllek kérlek engedd meg,hogy néhány sorban bemutatkozzam!

Életemben mindig meghatározó szerepet töltött be az érintés,az energiák átadása a simogatás.Éppen ezért számomra a legfontosabb, hogy a vendégeim a lehető legjobban érezzék magukat!

Megtisztelő számomra, hogy ha valaki a kezeimre bízza magát, és ennek megfelelően mindig a legnagyobb szeretettel érintek mindenkit.A legtisztább formában engedem át kezeimen azt a szeretetteljes energiát, amely átáramlik rajtam keresztül. Így válhat valóban teljessé a testi-lelki feltöltődés…!

10 éve foglalkozom a masszázs művészetével és folyamatosan fejlesztem tudásomat,hogy vendégeim mind testileg mind lelkileg teljes harmóniában érezzék Magukat!

Tanulmányaimat kiterjesztettem az Ayurveda csodálatos világa felé így még több gyógyító és szeretetteljes energiát tudok átadni Neked!

Fő tevékenységi köröm az Ayurveda kezelés mely egy csodálatos terápia mind a testnek mind a léleknek! A kezelés során feltárjuk a blokkokat melyek gátolják az energia szabad áramlását ezáltal a testi valamint a lelki gyógyulás elindul az útjára!Ebben segédkezem Neked,hogy tudásommal érintésemmel ezt a folyamatot elindítsuk közösen!Minden terápia egy beszélgetéssel kezdődik majd ezután következik a masszázs!

Mindig lehet segíteni mindenkin bármilyen állapotban is van ha a megfelelő tudást megkapja hozzá. Én hiszek abban, hogy rendelkezem ezzel a fajta tudással, amelyet alkalmazva jóságot, egészséget, boldogságot, megvilágosodást hozhatok mindenki Életébe.
És végezetül mely nagyon fontos:

Az emberi test hasonlít egy fára. Ha a tövét rendszeresen öntözzük, akkor a fa sokáig fog élni. Ezt az analógiát követve, ha az ember testét is megfelelően karbantartjuk a masszázs segítségével, akkor hosszan élhet mindenféle elváltozás, betegség nélkül.

Az Ayurvéda kezelésen kívül még megtalálhatod nálam a Patra-Pottali masszázst is mely egy speciális gyógynövényekkel teli felmelegített batyuk segítségével végzett masszázs!

6c4c47a297ca498806dd5b56cdb7e797

Árak:

Ayurvéda kezelés:
60 perc 10900ft
75 perc 12900ft
90 perc 14900ft

Egyéb masszázsok:
60 perc 9900ft
90 perc 11900ft

Telefonszám: 06 70 247 8436

Jelentkezzen be még ma!

Hívjon minket!

+36 70 266 2685

Vagy írjon nekünk az űrlapon keresztül!